MaartenMemorial

Ter nagedachtenis van Maarten van Sten gaan we jaarlijks op pad met belachelijk gave sportwagens om honderd kankerpatiënten even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Hiermee herdenken wij Maarten, goede vriend en Lotus-fanaat, die in 2003 overleed aan de gevolgen van melanoomkanker.

We starten bij Ahoy Rotterdam en sluiten later op de dag af met enkele snelle ronden op Circuit Zandvoort. Wil jij erbij zijn? Kijk hier. Meer info? Check FAQ.

Daarnaast halen we geld op voor het mogelijk maken van kankeronderzoek in het Maarten van Sten Laboratorium in het Erasmus MC te Rotterdam. 

 

Meer over MaartenMemorial

MaartenMemorial 2023 | 17de editie - woensdag 24 mei jl.

Na drie jaar afwezigheid eindelijk weer een fijne dag!

Op 24 mei jl. werd de 17de editie verreden: een erg fijne dag voor iedereen!
Momenteel genieten we nog even na, zijn we bezig met de afrondingen en gaan wij binnnenkort beraden of wij in 2024 een 18de editie gaan organiseren.

De inschrijving voor zowel de Rijders als Passagiers is gesloten tot nader order.

Wie weet tot 2024!

Hartelijke groet,
Organisatie MaartenMemorial

#MM2023 #MaartenMemorial

Rijders MaartenMemorial 2023

De voorgaande zestien edities leverden rond de € 1.800.000,- op waarmee o.a. het Maarten van Sten laboratorium, Erasmus MC Foundation, te Rotterdam is gerealiseerd en vooraanstaand kankeronderzoek en kostbare apparatuur werden gefinanceerd.
.
Dit jaar, 2023, werven we fondsen voor de onlangs geïntroduceerde MM-grant: een aanstelling voor een Senior Bioloog / Moleculair Bioloog / Biochemicus; gespecialiseerd niet alleen in het uitvoeren van onderzoek naar kanker in het Maarten van Sten Laboratorium, maar tevens in het vormgeven van perfect inhoudelijke onderzoeksvoorstellen en de daarbij inherente projectfinanciering.
.
Het actuele document 'MaartenMemorial & het Maarten van Sten Laboratorium | de MM-grant' kunt u hier lezen.

Wilbert

McLaren Mp12c spider

€ 100,-

afbeelding van niels.vdw@me.com

Niels

Lotus Evora 400

€ 40,-

Arnold

Lotus S1

€ 30,-