Loterij

Met de loterij vallen er mooie prijzen te winnen! Passagiers kunnen vijf loten voor EUR 5,- kopen. Voor eenieder met een ander MM-polsbandje kosten de loten EUR 5,- per stuk. Ook de opbrengst van de loterij gaat naar kankeronderzoek. Ben je benieuwd welke prijzen te winnen vallen? Neem op Ahoy alvast een kijkje op het lijstje van de loterij-items. De verkoop van de loten vindt plaats op Circuit Zandvoort.

Traditioneel sloten we de MaartenMemorial af met een spannende, soms hilarische veiling. Onder bezielende leiding van veilingmeester Patrick werden er zo'n 10 kavels afgehamerd die normaal gesproken niet te koop of te boeken zijn. De opbrengst van de veiling kwam net als de rest van het sponsorgeld volledig ten bate van kankeronderzoek. Elk jaar zeiden we dat we het daarbij zouden houden. En elk jaar kwamen daar nog wel 1 of 2 rare, spontane, creatieve kavels bij. 
Voor het eerst wordt er tijdens de MM2023 geen veiling georganiseerd op locatie. Maar wellicht wel online, wat alles te maken heeft met die spontane, creatieve of rare kavels. Meer informatie volgt in de komende maanden.