DdH is verhuisd, voor ons blijft alles hetzelfde

5 juni 2018

Wie het Rotterdamse nieuws een beetje volgt heeft meegekregen dat de Daniel den Hoed is ingetrokken in het Erasmus Medisch Centrum. Voor ons verandert er niets. Alle sponsoring en donaties gaan al 14 jaar linea recta naar het Daniel den Hoed Fonds. Maar voor de zekerheid hebben we toch even navraag gedaan bij Leonore Tuijt, directeur van de Erasmus MC Foundation:

"Op 18 mei j.l. zijn alle patiënten uit de Daniel den Hoed Kliniek verhuisd naar de nieuwbouw van het Erasmus MC. Een enorme indrukwekkende operatie, met als belangrijkste doel de beste zorg voor patiënten met kanker onder één dak.

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed, kortgezegd het Daniel den Hoed Fonds, blijft zich onverminderd inzetten om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dat doen we nog steeds met de kreet "Maak kanker kansloos". De opbrengst van de MaartenMemorial 2018 komt, zoals alle voorgaande jaren, volledig ten goede aan het wetenschappelijk onderzoek in het Maarten van Sten Lab. Ook dit laboratorium is onderdeel van het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke bijdrage voor een betere behandeling van iedere patiënt met kanker is van groot belang en wordt zeer gewaardeerd."