MM2016 - terugblik op een fantastisch fijne dag

5 augustus 2016

Op donderdag 4 augustus werd de dertiende editie van de eFocus MaartenMemorial gereden. Zoals gebruikelijk was er weer een grote verscheidenheid aan sportauto's opgetrommeld om mensen een dag te laten vergeten dat ze kanker hebben. En alsof 100 sportwagens nog niet genoeg was kwam Marcel van Vliet ook nog even langs met zijn Dakar Truck.

De start van de MM2016 vond plaats in Rotterdam bij Ahoy en vervolgens werd er koers gezet richting het Louwman Museum. Op verschillende wegen doken de supercars op. Bij het Louwman Museum werd voor een goede lunch gezorgd zodat de passagiers goed voorbereid waren op de snelle ronden op Circuitpark Zandvoort wat wederom de eindbestemming was voor de eFocus MaartenMemorial 2016.

Ook de Dakar truck werd gebruikt om mensen een rondje over het circuit van Zandvoort mee te laten rijden. Met ruim 4.300 Nm aan koppel is dat mega-ervaring!

Nadat iedereen weer veilig van het circuit was gekomen en veilingmeester Patrick vakkundig de laatste Euro's uit de zakken van gulle gevers heeft weten te praten, konden we namens de MaartenMemorial een cheque van EUR 94,637 overhandigen aan Stichting Daniel den Hoed.

Partners van de eFocus MaartenMemorial 2016 zijn onder meer Ahoy Rotterdam, BINK, Circuit Park Zandvoort, eFocus, Louwman Group, House of Lords, Application Partners en Paddock Digital Printing.