Nog 100 dagen tot de Milano MM2018

10 april 2018

Milano MaartenMemorial 2018 — 15e editie | Vijftien jaar MM. Vijftiende editie. Wauw. Met nog honderd dagen te gaan. De MM-ers hebben er zin an. Alhoewel de voorafgaande heuse volksverhuizing naar een andere datum best even een dingetje was. Na de MM verkast te hebben van traditiegetrouw augustus naar medio juli zijn we inmiddels weer bezig met exclusieve bolide-wensenlijstjes, hapjes, drankjes en fondsen voor kankeronderzoek. We hopen wederom een fijne dag te organiseren!

Dat exclusieve bolide-wensenlijstje wordt overigens met het jaar gekker — vrijelijk fantaseren hoe we Hamilton’s Pagani naar NL krijgen, bijvoorbeeld — maar realistisch gezien zijn we i.i.g. op zoek naar een stuk of zestig/zeventig Lotussen en zo’n veertig/dertig andere Donkervoorts, Lamborghini's, Ferrari's, Mclaren, Aston Martin etc. We posten nog wel een specifiek wensenlijstje. ;-)

Ken je, ben je een Rijder die in het bezit is van een exclusieve bolide (minder 200 exemplaren in NL, droomauto in de ogen van onze passagiers), wil je bijdragen aan een fijne dag en zelf een fijne dag beleven, dan kun je je vanaf mei aanmelden via onze website.

Passagiers kunnen zich aanmelden vanaf juni.
Als je als naaste (familie, vriend/vriendin, collega etc.) jouw naaste wil verrassen die het wel kan gebruiken om een dag even te vergeten dat hij/zij ziek is, kan dat natuurlijk ook.

De precieze aanmeld-data worden in beide gevallen t.z.t. bekend gemaakt, zowel op social media als op de website.

Tot 19 juli!

Organisatie MM2018