Release nieuwe MaartenMemorial-website; we zijn L I V E!

18 mei 2016

Onze trouwe IT-partner en Gold Sponsor eFocus heeft wederom een fantastische nieuwe website voor ons ontwikkeld.

De belangrijkste nieuwe feature is dat we niet één homepage hebben, maar 101 homepages! Elke rijder krijgt zijn/haar persoonlijke ‘landingspage' en wordt in feite manager van zijn of haar eigen pagina. Een rijder kan nu zelf foto’s uploaden, of iets te schrijven over zijn of haar redenen om mee te doen aan eFocus MaartenMemorial 2016.

Websitebezoekers kunnen uiteraard ook doorklikken naar één van deze persoonlijke homepages om zo hun favoriete rijder of droomauto te steunen met een donatie ten behoeve van het Maarten van Sten-laboratorium. Ook op de nieuwe website gaan alle donaties rechtstreeks naar Daniel den Hoed Stichting. Niets blijft aan de strijkstok hangen. Na twaalf MaartenMemorials staan we hier bekend om en daar zijn wij fier op.

eFocus krijgt in ruil voor al het ontwikkelwerk een paar mooie stickers en brokje exposure, maar het blijft toch vooral een groot stuk ‘liefdewerk, oud papier’. Reden te meer om Richard, Thomas, Marc Paul en hun collega’s hartelijk te bedanken voor hun geduld, inlevingsvermogen en serieus meedenken. Het is bijzonder fijn om te kunnen rekenen op een formidabele IT-partner én IT-platform om de MM2016 en toekomstige edities van MaartenMemorial te kunnen blijven organiseren. Dank jullie wel!!