Veiling

Traditioneel sluiten we MaartenMemorial af met een spannende, soms hilarische veiling. Onder bezielende leiding van veilingmeester Patrick worden er zo'n 10 kavels afgehamerd die normaal gesproken niet te koop of te boeken zijn. De opbrengst van de veiling komt net als de rest van het sponsorgeld volledig ten bate van het kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. In de komende anderhalve week zul je deze lijst zien aanzwellen tot de beloofde 10 kavels. Elk jaar zeggen we dat we het daarbij houden. En elk jaar komen daar nog wel 1 of 2 rare, spontane, creatieve kavels bij. Kom dus 19 juli tijdens de MaartenMemorial om 19:30u een kijkje nemen op het circuit om zeker te zijn dat je niks mist. Neem je portemonnaie vooral mee!!!

Dit hebben we voor je in de aanbieding - nou ja aanbieding, deze veilingitems gaan natuurlijk alleen weg voor de hoogste prijs:

 1. Nog een keertje genieten van auto's, auto's, spoilers en nog meer auto's. Ga op zaterdag 13 of zondag 14 oktober met drie vrienden naar Auto Live 100% in Ahoy. Je wordt ook nog meegenomen over een driftparcours!
 2. Met de Porsche 919 haalde ieders favoriete keverbouwer hun 17e, 18e en 19e eindoverwinning in de zwaarste autorace ter wereld: Le Mans, waarna deze iconische raceauto met de nodige doping aan zijn afscheidstoernee is begonnen. In dit fotoboek 'Porsche Victory 2017' wordt de laatste overwinning met de mooie foto's gevierd. Deze recordhouder wil je op de plank hebben!
 3. Speciaal voor de Amsterdammers onder ons. Een avondje genieten in Rotterdam. Kan dat? Jazeker, als André Hazes eind oktober drie keer gaat optreden wordt Ahoy natuurlijk een kleine 020-enclave. Jij kan daar samen met een gabber bij zijn.
 4. It's time to spice things up! Letterlijk in dit geval. Bij restaurant de Kruidfabriek by Lute in Amstelveen. Met dank aan Audi Centrum Amsterdam. De vraag is niet of jij gaat bieden op dit diner voor twee inclusief natjes en droogjes. De vraag is ook niet hoeveel je gaat bieden. Neen, de vraag is meer wie je mee zal nemen.
 5. Onbescheiden vraag: wat kost jij per uur? Stel dat Jeroen van Bijl Carwash jouw complete autopoetsbeurt uit handen neemt? Hoeveel uur zou je dat schelen? Hoeveel is je dat dus waard? Mooi startbod. Go for it. Ps. Jeroen doet het nog beter ook!
 6. Need we say more: Vrienden van Amstel. Al 20 jaar een fantastische feestje, dus dat belooft veel voor de 21ste editie eind januari. Overtuig Patrick dat jij er echt bij moet zijn in Ahoy met het hoogste bod!
 7. Deze twee kavels (7a en 7b) worden een complete veldslag, sorry Patrick. Historische Formule 1 Lotussen op Circuitpark Zandvoort, wat wil je nog meer? Deze eenmalig gemaakte prints van 80x120cm op foam zijn vorig jaar in het Zandvoorts Museum tentoongesteld. Met dank aan Lotus Club Holland kunnen ze straks bij jou aan de muur hangen. Thuis of op kantoor. En dan moet je ze eigenlijk natuurlijk naast elkaar hangen! Dat is het idee.
 8. Bluf! Bløf bedoel je? Nee, bluf dat jij er na de veiling met twee kaartjes voor deze briljante Zeeuwse band van door gaat. 14 en 15 december treden ze op in Ahoy. Maar daar ga jij niet bij zijn ... of wel?
 9. Jij en negen van jouw vrienden en vriendinnen zijn een ochtend of middag welkom op dit stukje asfalt hieronder. Er is één maar. Jullie moeten wel luisteren naar Menno, de blijste rijinstructeur in Nederland (en waarschijnlijk wereldwijd). Hij gaat jullie alles vertellen over stuurtechnieken, remmen en slippen. En daarna mogen jullie dat met eigen auto's gaan ervaren. Das al leuk op droog wegdek, maar Menno bedient de kraan, dus dolle (water-)pret gegarandeerd. Voor broodjes wordt gezorgd. Met dank aan topvrijwilliger Menno Prins en Rijvaardigheidscentrum Lelystad.
 10. Jouw auto weer als nieuw? Wel als je Max van MG Exclusive Detailing zijn gang laat gaan. Nooit geweten dat een lak swirls en hologrammen kan hebben, maar Max haalt ze er toch uit, dus niks om je druk over te maken. En ook de rubbers, plastic, leer en het eventuele houtwerk worden onderhanden genomen en gevoed. Deze twee regels doen totaal geen recht aan de MG Exclusive Signature Treatment, dus lees vooral hier even verder.
 11. Als uitsmijter hamert Patrick een Audi Cabrio af. Gloedjenieuw, met brandstof en al. Eigenlijk de enige 'maar' bij dit kavel is dat Audi Centrum Amsterdam hem na het weekeinde ook weer terug verwacht. Maar dat houdt jou niet tegen om toch een zondagmiddag te paraderen in Monaco toch? Een onbetaalbare ervaring waar je je portemonnaie voor wil trekken!