Veiling

Traditioneel sluiten we MaartenMemorial af met een spannende, soms hilarische veiling. Onder bezielende leiding van veilingmeester Patrick worden er zo'n 10 kavels afgehamerd die normaal gesproken niet te koop of te boeken zijn. De opbrengst van de veiling komt net als de rest van het sponsorgeld ten bate van het kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Dit hebben we voor je in de aanbieding - nou ja aanbieding, deze veilingitems gaan natuurlijk alleen weg voor de hoogste prijs:

  1. Nog een keertje genieten van auto's, auto's en nog meer auto's. Ga op 30 september of 1 oktober met drie vrienden naar 100% Tuning in Ahoy. Je wordt ook nog meegenomen over een driftparcours!
  2. Weekeindje weg in een cabrio zonder enige zorgen? Audi Sport Centrum Amsterdam biedt een weekeindje toeren in een Audi cabrio aan, inclusief banden en benzine.
  3. 88 jaar oud is de goede man en hij heeft niet echt stil gezeten de afgelopen 80 jaar. Voor de echte liefhebber. Twee kaarten voor het concert van componist, orkestrator, dirigent en trompettist Ennio Morricone op 19 september. Uiteraard in muziekpaleis Ahoy.
  4. Zin in een stukje sturen in een Lamborghini Aventador S en daarna verrukkelijk lunchen bij restaurant Salentijn - echt een aanrader - dan is dit het kavel voor jou. Aangeboden door Pon Luxery Cars.
  5. En dan meteen door naar een heerlijk diner in de Kruitfabriek in Ouderkerk aan de Amstel. Dit arrangement voor twee wordt beschikbaar gesteld door A-point Groep Nederland.
  6. Voor de 20ste editie beloven ze groot uit te pakken. De Vrienden van Amstel komen weer samen in Ahoy. Dat gaat weer een feessie worden! En jij kan er bij zijn begin volgend jaar. 
  7. Gezellig met je partner naar een mooi hotelletje in Wolfsburg. Ontbijtje erbij. Romantisch toch? Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een rondleiding door de Audi-fabriek. Met dank aan A-point Groep Nederland
  8. Die rondleiding duurde natuurlijk net iets langer dan gepland, dus om het weer goed te maken neem je je partner natuurlijk mee naar een concert van Waylon begin december. Ook deze twee kaartjes worden door Ahoy aangeboden.
  9. Yakiniku komt niet alleen langs met een bizarre Land Rover towtruck, maar schenkt ook een prachtige Yakiniku houtskool grill aan de veiling. De koning van de Kamado's is er dus ook bij! https://www.yakinikugrill.nl Als je maar genoeg biedt komt Marijn vast een keer langs om voor te doen hoe je hem het best gebruikt ;-).
  10. Met vijf man (vrouwen mogen eventueel ook) naar Lelystad om met eigen ogen te zien hoe Joop, Denis, Amber en een grote groep echte vaklui die schitterende Donkervoorts bouwen. Dat kan op 19 augustus of 11 november. Met alle dank aan Donkervoort natuurlijk voor dit pracht kavel.

Elk jaar zeggen we dat we het bij 10 kavels houden. En elk jaar komen daar nog wel 1 of 2 rare, spontane, creatieve kavels bij. Kom dus tijdens de MaartenMemorial om 19:30u een kijkje nemen op het circuit om zeker te zijn dat je niks mist. Neem je portemonnee vooral mee!!!

 

 

6. Voor twee personen Waylon Live 1e ring beschikbaar gesteld door Ahoy

9. Donkervoort factory tour voor 5 personen, hier gaan deuren open die normaal voor publiek gesloten blijven. Jullie groep wordt met wat lekkers ontvangen om vervolgens een uitgebreide tour te maken langs het gehele productieproces van Donkervoort. We sluiten af met een borrel.