Veiling & Loterij

Veiling
Traditioneel houden we in principe een spannende, soms hilarische veiling. Onder bezielende leiding van onze art-consultant en veilingmeester werden door de edities heen ruim 10 kavels afgehamerd die normaal gesproken niet te koop of te boeken zijn. De opbrengst van de veiling, soms meer dan € 80.000,-, werd eveneens beschikbaar gesteld ten bate van kankeronderzoek. Elk jaar zeiden we dat we het daarbij zouden houden. En elk jaar kwamen daar nog wel 1 of 2 rare, spontane, creatieve kavels bij. 

Tijden veranderen: voor aankomende editie zijn we op zoek naar maximaal veilingitems ter waarde van minstens € 1000,- . Neem graag contact op als je een of meer geweldige items beschikbaar wilt stellen. Wij nemen dan graag details en voorwaarden met je door. De veiling wordt onder toeziend oog van de notaris waargenomen, zodat ook juridische aspecten zijn gewaarborgd.

Loterij
Op ons verzoek organiseert de Erasmus MC Foundation al jaar en dag de loterij. Zo krijgen alle deelnemers een kans om een van de volledig gesponsorde, altijd leuke prijzen te winnen. Ook de opbrengst van de loterij gaat naar kankeronderzoek in het Maarten van Sten Laboratorium. Heb je zelf, als particulier of bedrijf, een leuke loterijprijs beschikbaar? Denk aan bijvoorbeeld automotive gerelateerd, of een theatervoorstelling of een bezoekje aan de kapper. Neem in dat geval graag ook even contact met ons op.

Ben je benieuwd welke prijzen er deze editie te winnen vallen? Neem op Rotterdam Ahoy alvast een kijkje op het lijstje van de loterij-items. De verkoop van de loten vindt plaats op Circuit Zandvoort.

Passagiers & Naasten | 5 loten voor € 10,- 
Overige MM-polsbandjes | € 10,- per lot