Veiling & Loterij

Met de loterij vallen er mooie prijzen te winnen! Passagiers kunnen vijf loten voor EUR 5,- kopen. Voor eenieder met een ander MM-polsbandje kosten de loten EUR 5,- per stuk. Ook de opbrengst van de loterij gaat naar kankeronderzoek. Ben je benieuwd welke prijzen te winnen vallen? Neem alvast een kijkje op de lijstjes met de veilingitems en loterijprijzen op Ahoy. De verkoop van de loten vindt plaats op Circuit Zandvoort.

Traditioneel sluiten we MaartenMemorial af met een spannende, soms hilarische veiling. Onder bezielende leiding van veilingmeester Patrick worden er zo'n 10 kavels afgehamerd die normaal gesproken niet te koop of te boeken zijn. De opbrengst van de veiling komt net als de rest van het sponsorgeld volledig ten bate van kankeronderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elk jaar zeggen we dat we het daarbij houden. En elk jaar komen daar nog wel 1 of 2 rare, spontane, creatieve kavels bij. 

Onderstaand vind je het overzicht van de geveilde items 2019:

 

1. André Hazes - AHOY - 19 oktober 2019

Zaterdag 19 oktober 2019

2 personen, 1e ring

Voor zijn vader had Ahoy al een speciaal plekje in zijn hart maar ook voor junior is de plek inmiddels magisch en dierbaar geworden. En dit concert geeft hij niet alleen, ook Marco Borsato zal te gast zijn op het podium. Twee kaarten voor de uitverkochte zaterdag zijn via MaartenMemorial nog te bemachtigen!

2. Roadtrip naar AutoStadt in Audi Cabrio

A-point groep biedt je deze reis naar AutoStadt in Wolfsburg, thuisbasis van de Volkswagen-Audi-groep, aan. In AutoStadt vind je onder andere diverse paviljoens van de verschillende merken binnen de VAG-groep. Natuurlijk zie je gebouwen met Volkswagens, Audi’s, Seats en Skoda's maar ook met Lamborghini’s, Bugatti’s en *kuch* Porsches. Ook de historie van de merken is te zien in het Zeiithaus en ook de autotorens die voor opslag van nieuwe auto’s zijn de moeite waard. A-point zorgt niet alleen voor een comfortabele Audi cabrio voor het vervoer maar ook voor een overnachting in de nabijheid van AutoStadt.

3. Rijvaardigheidstraining voor 10 personen

Aangeboden en gegeven door Autorijschool Menno Prins. Net als vorig jaar kan je met 10 personen een training volgen in Lelystad. De baan wordt beschikbaar gesteld door Indy Dontje van ‘Rijvaardigheidscentrum Lelystad’. Menno zal zelf de training verzorgen. En de sproeiers bedienen…

Een dagdeel Fun en leerzame oefeningen. Na een kopje koffie eerst een uurtje de theorie aanhoren, Daarna lekker naar buiten waar je een 3-tal oefeningen op de baan gaat doen. En afsluitend een broodje en als je een beetje je best hebt gedaan, nog een Certificaat voor aan de muur.

Al met al een leuke en leerzame training.

4. Golden Earring - AHOY - 16 november 2019

Zaterdag 16 november

2 personen / 1ste ring

De oudste nog bestaande rockband van Nederland vult Ahoy weer! The Golden Earring maakte wereldhits als Radar Love en When the lady smiles. De Haagse rockers staan garant voor een topconcert. Niet voor niets verkochten ze Ahoy al 7 keer eerder uit.

5. Diner voor twee bij Michelin ster restaurant

Op het prachtige Landgoed Duin en Kruidberg kun je niet alleen overnachten of terecht voor een spa-beleving, het is ook het thuis van een Michelin ster bekroonde restaurant Vrienden van Jacob. A-point groep (Audi) stelt een diner voor 2 personen beschikbaar. Executive chef Alain Alders bereid met zijn keuken met liefde Frans-Mediterrane gerechten in de fantastische entourage met uitzicht op de landgoedtuin. Een avond pure verwennerij voor alle zintuigen!

6. Vrienden van Amstel live - AHOY - 20 januari 2020

20 januari 2020

2 personen, 1e ring

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2020 voor de 22ste keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. De beste artiesten van Nederlandse bodem zorgen opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter.

7. 100% Auto Live - VIP-kaarten

Op 12 of 13  oktober kun je met 2 personen als VIP naar 100% Auto Live. 402 Automotive biedt je deze kaarten aan. Zij organiseren het evenement in Ahoy en beiden je een internationale selectie aan showcars, een audio village, een driftarena met veel rokend spektakel en ander autogerelateerd entertainment. Als klap op de vuurpijl mag één van de twee personen mee met één van de drifters. Smokin’!

8. Lidmaatschap RPM Connect

RPM Connect is de business club for petrolhead van 402 Automotive. Bij uitstek geschikt voor ondernemende autoliefhebbers die hun passie tijdens bijzondere gelegenheden willen delen met andere autoliefhebbers. Het persoonlijke contact tijdens de evenementen maakt dat elkaars netwerk ook gemakkelijker toegankelijk wordt. In het lidmaatschap zit onder andere een kwartaalborrel, tenminste toegang tot twee verzorgde VIP-arrangementen op automotive events.

9. Blof - AHOY - 14 december 2019

14 december 2019

2 personen, 1e ring

Na de uitverkochte edities van de Ziggo Dome en Concert at Sea staat Blof in December in Ahoy. Blof is één van Nederlands succesvolste bands. Wie kent ze niet van onder andere Liefs uit Londen, Alles is liefde, Holiday in Spain of Zoutelande? De moeite waard, zeker ook live!

10. Uitgebreide car detailling door Max Gonzalez

Max Gonzalez van MG Exclusive Detailing staat garant voor blinkend resultaat en biedt met zijn signature treatment die dit kavel bevat zijn beste beentje of eigenlijk handjes aan! Zowel interieur als exterieur van uw bolide worden grondig aangepakt. Zo wordt de lak meerdere malen gereinigd, gepolijst en vervolgens weer netjes gesealed en gewaxt voor een extra diepe glans. Ook uw interieur zal weer als nieuw zijn: het leer gerepareerd, gevoed en beschermd, plastics behandeld, hout gepolijst en ook bijvoorbeeld rubbers en uitlaat worden niet ongemoeid gelaten.