Aanmelden Rijder

MaartenMemorial 2023 | 17de editie - woensdag 24 mei as.

De inschrijving voor de Rijders is geopend. Vanaf zaterdag 1 april kunnen Passagiers zich aanmelden.

Tijdens de MaartenMemorial rijden we met 100 exclusieve sportwagens om kankerpatiënten een dag te laten vergeten dat ze ziek zijn. Naast vele Lotussen (als eerbetoon aan Maarten), bestaat het veld uit sportauto's waarvan er minder dan 100 in Nederland rondrijden en die door onze passagiers als 'droomauto's' bestempeld worden. Het doel is om een zo gevarieerd mogelijk veld aan belachelijke gave wagens aan de start te brengen, liefst van elk één. Dus heb jij zo'n bolide en wil jij je graag een dag inzetten voor onze passagiers? Meld je dan snel aan.

De MaartenMemorial kent geen startgeld. Je sponsort met je filantrope hart een (werk)dag, brandstof en vooral; ga je op pad om een Passagier en /of Naaste een onvergetelijke dag te bezorgen. Daar krijg je zelf een fijne dag, veel autoplezier en een natje en droogje voor terug. Dat moet veel voldoening geven!
Wel ontvang je, evenals andere betrokkenen en geinteresseerden van de MaartenMemorial eind maart een email met daarin de zogenoemde Sponsorpropositie 2023 en de MM-grant, m.b.t. het mogelijk maken van kankeronderzoek in het Maarten van Sten Laboratorium (Erasmus MC Foundation/Daniel den Hoed te Rotterdam). Meer info lees je hier. Graag verzoeken we deze mail te delen in je sociale kringen, netwerk en andere mogelijke geinteresseerden.  

Staat jouw bolide niet in de dropdown, dan is de kans groot dat we geen startplek voor je kunnen reserveren. Vind je dat je jouw droomwagen toch echt in de startopstelling zou moeten staan, stuur dan even een mail met foto naar info@maartenmemorial.com. Voor de goede orde: WRXen, CRXen, EVOs en veel Porsches (911) halen bovengenoemde selectie criteria niet, echt niet!