Aanmelden Rijder

Meld je aan voor MaartenMemorial 2024 | 18de editie - woensdag 29 mei 2024

Het rijveld van MaartenMemorial wordt gedomineerd door.. Lotus. Niet verrassend, aangezien dat Maarten's passie was en dus een belangrijk onderdeel van zijn verhaal. Naast de vele Lotussen bestaat het veld verder uit andere exclusieve sportwagens waarvan er minder dan 100 in Nederland rondrijden en die door onze passagiers als droomauto's bestempeld worden. Het doel is om een zo gevarieerd mogelijk veld aan belachelijke gave wagens aan de start te brengen, liefst van elk één. Denk bijvoorbeeld aan een Valkyrie, F50, Senna, 3-eleven of de Lotus Evija en Emira. Dus heb jij zo'n bolide en wil jij je graag een dag inzetten voor onze passagiers? Meld je dan snel aan.

MaartenMemorial kent geen startgeld en fondsenwerven is vrijblijvend.
Je sponsort met je filantrope hart een (werk)dag, brandstof en vooral; we gaan met elkaar op pad om een Passagier (& hun Naaste) een onvergetelijke dag te bezorgen. Daar krijg je zelf een fijne dag, veel autoplezier en een natje en droogje voor terug. Dat moet veel voldoening geven!
Wel ontvang je in de aanloop naar het evenement, evenals de andere deelnemers en geïnteresseerden van MaartenMemorial, een e-mail met daarin de MM-grant. We waarderen het zeer als je deze mail deelt in je sociale kringen, zakelijk netwerk en andere mogelijke geinteresseerde donateurs. 

Staat jouw bolide niet in de dropdown, dan is de kans groot dat we geen startplek voor je kunnen reserveren. Vind je dat je jouw droomwagen toch echt in de startopstelling zou moeten staan, stuur dan even een mail met foto naar info@maartenmemorial.com. Voor de goede orde: WRXen, CRXen, EVOs halen bovengenoemde selectie criteria niet, echt niet!
Ook Porsche 911-bezitters moeten we teleurstellen: de enige manier om nog deel te kunnen nemen aan het evenement met een 911 is op exclusieve uitnodiging van de organisatie. Wel verwelkomen we graag leuke Porsche-rijders met een GT2/3RS.

Invoeren kenteken kan op de volgende manier:
- aan elkaar:  1CAR24
- verbindingsstreepjes: 1-CAR-24
- spaties: 1 CAR 24
Lukt een van bovenstaande opties echt niet, stuur ons even een berichtje!

(Aanmelden kan tot zaterdag 25 mei as.)