Aanmelden Rijder

MaartenMemorial 2021 wordt helaas NIET gereden. Wij hopen in 2022 weer een fijne dag te kunnen organiseren!

Tijdens de MaartenMemorial rijden we met 100 exclusieve sportwagens om kankerpatiënten een dag te laten vergeten dat ze ziek zijn. Naast vele Lotussen (als eerbetoon aan Maarten), bestaat het veld uit sportauto's waarvan er minder dan 100 in Nederland rondrijden en die door onze passagiers als 'droomauto's' bestempeld worden. Het doel is om een zo gevarieerd mogelijk veld aan belachelijke gave wagens aan de start te brengen, liefst van elk één. Dus heb jij zo'n bolide en wil jij je graag een dag inzetten voor onze passagiers? Meld je dan snel aan.

De MaartenMemorial kent géén startgeld. We vragen je actief in te zetten voor het binnenhalen van donateurs en sponsors voor het kankeronderzoek van het Erasmus MC Kanker Instituut. Dat doe je natuurlijk voor het goede doel, maar je krijgt er ook een fijne dag, veel autoplezier en je natje en droogje voor terug. We kennen een minimum streefbedrag per rijder van 250 euro. Meer mag natuurlijk altijd!

Staat jouw bolide niet in de dropdown, dan is de kans groot dat we geen startplek voor je kunnen reserveren. Vind je dat je jouw droomwagen toch echt in de startopstelling zou moeten staan, stuur dan even een mail met foto naar info@maartenmemorial.com. Voor de goede orde: WRXen, CRXen, EVOs en veel Porsches halen bovengenoemde selectie criteria niet, echt niet!