Aanmelden Rijder

Om veiligheidsredenen kunnen we maar 100 bolides kwijt in de startopstelling, ingedeeld op gewicht en rijderservaring. Die 100 hebben we inmiddels gehaald. Sommige groepen zitten overvol, in andere hebben we nog een enkel startplekje te vergeven. Met een grote schare aan Engelse en Italiaanse wagens weten wij - en de rijders vaak ook niet - of iedereen ook aan de meet verschijnt. Wil je heel graag mee aanstaande donderdag meld je dan zeker nog aan. Altijd kans dat we nog een plekje voor je weten te vinden.

Tijdens de Milano MaartenMemorial rijden we met 100 exclusieve sportwagens om kankerpatiënten een dag te laten vergeten dat ze ziek zijn. Naast vele Lotussen (als eerbetoon aan Maarten), bestaat het veld uit sportauto's waarvan er minder dan 100 in Nederland rondrijden en die door onze passagiers als 'droomauto's' bestempeld worden. Het doel is om een zo gevarieerd mogelijk veld aan belachelijke gave wagens aan de start te brengen, liefst van elk één. Dus heb jij zo'n bolide en wil jij je graag een dag inzetten voor onze passagiers? Meld je dan snel aan.

De Milano MaartenMemorial 2018 wordt dit jaar gereden op donderdag 19 juli.

De MaartenMemorial kent géén startgeld. We vragen je actief in te zetten voor het binnenhalen van donateurs en sponsors voor het kankeronderzoek van het Erasmus MC Kanker Instituut. Dat doe je natuurlijk voor het goede doel, maar je krijgt er ook een fijne dag, veel autoplezier en je natje en droogje voor terug. We kennen een minimum streefbedrag per rijder van 250 euro. Meer mag natuurlijk altijd!

Staat jouw bolide niet in de dropdown, dan is de kans groot dat we geen startplek voor je kunnen reserveren. Vind je dat je jouw droomwagen toch echt in de startopstelling zou moeten staan, stuur dan even een mail met foto naar info@maartenmemorial.com. Voor de goede orde: WRXen, CRXen, EVOs en veel Porsches halen bovengenoemde selectie criteria niet, echt niet!